Rôzne

Nakupovanie na internete

patriktkac123 - bez fotkypatriktkac123, 29. marca 2015

Pekny den, co si myslite o nakupovani na internete? Nakupovali ste uz niekedy na internete Vy sami?

Co by ste povedali na to, keby existoval na slovenskom internete online obchod s kucharskymi, cukrarskymi a kuchynskymi potrebami? Proste mohli by ste na internete prist, jednoducho nakupit co potrebujete - napr. hriankovac, formu na babovku, potahovaciu hmotu na tortu atd.. a o par dni by Vam to prislo domov.

Nakupovali by ste v takomto online obchode? Paci sa Vam tento napad?

@zareaguj


Diskusia k téme

ria52
ano nakupujem dost casto,aj oblecenie
2010
Dakde som cital ze vyse 60% slovenskych penzistov nema internet ani pocitac. No a mladi ked su ako moje deti ty ta obidu 3x kliknutim a su hned u vyrobcu - tvojho dodavatela.
Vcera som hladal kvalitne kozenne puzdro na mobil , tak mi poradili aby som isiel na etsy... za 5 minut som bol u maleho kozenneho vyrobcu v Izraeli uz je objednane a preprava zadarmo. To je to preco je internet super a bez hranic :)
 www.etsy.com
56859_1426519131 - profilový obrázok
dr
dr
@patriktkac123 , napríklad tescoma. Ja cez internet objednávam všetky darčeky pre vnúčatká cez internet, niekedy oblečenie, letenky, knihy, hrnce som si objednala, a bola som takmer vždy spokojná.
denyany
Objednala som si už párkrát, elektroniku, letenky, masáž.Vždy to bolo v pohode, nemusela som nič reklamovať alebo niečo riešiť. A online obchodov s kuchynskými vecami je habadej.
rulik
napr.: kulina.sk, mall.sk a rôzne iné podľa mňa existujú len si ich treba nájsť, a už aj spoľahlivosť stúpa
janealli
Ja objednávam okrem potravín a obuvy z online obchodov komplet všetko: hračky, knižky, oblečenie, kozmetiku, elektroniku, nábytok, stavebný materiál, dovolenky, kuchynské i kutilské potreby, posteľné prádlo, všetky darčeky pre deti a vnúčatá..., jednoducho všetko.
svedka
Mozno si chcel zaujat a spravit tzc.promo...ale my tu nie sme zaostali :) jasne, ze nakupujeme a je x y takych obchodov...
sovka62
@2010 , 60%??? A z akého roku a zdroja máš tento údaj? Prepáč, ale pripomína mi to rok 1990, keď sa nám tu vyrojili experti zo zahraničia, pripravení odovzdať nám svoje skvelé skúsenosti a poznatky. Zahanbiili ich ešte aj študenti strednej školy, na ktorej sa chceli predviesť a nakoniec nevedeli odpovedať na jednoduché odborné otázky (zažité na vlastnej koži).
sovka62
@patrik , na internete samozrejme nakupujem, je to prvá voľba ak niečo potrebujem. Veľmi rýchle, veľmi pohodlné a spravidla nižšie ceny ako v kamennom obchode.
1x jarca
olga42
My sme dôchodcovia nakupujeme často cez internet,určite je viac dôchodcov čo pracujú s internetom.Je to výhoda.Všetko sa dá nakúpit na internete.
jujoska
@patrik internet je preplneny podobnymi obchodmi, takze ak si ziadny nenasiel ako si pisal, tak to musis byt dost zle na tom. Ale ja si tiez myslim ze to bude ako @svedka pise, chcel urobit reklamu, len isiel na to zle
sovka62
@2010 , prepáč, v živote by mi nenapadlo, že takýto blud sa nájde v slovenskom denníku. Sme nečítam a musím povedať, že asi dobre robím. Taký prieskum je o fajke dymu, hádam ho robili v domove dôchodcov! Mám 68 rokov, naši priatelia sú, samozrejme v približne rovnakom veku (veď to už nejaký rok spolu ťaháme), je ich naozaj veľa a ver mi, nie je medzi nimi jeden jediný, ktorý by internet nepoužíval? Ak si môžem byť istá? Lebo práve internet je to, čo nás spojí, keď nestíhame osobné návštevy.
frezia68
@sovka62 :pred rokom sme mali stretnutie maturantov a z 18.-ich sme mali PC len 3 :-(......som síce dosť stará,ale aj moje rovesníčky vôkol máloktoré majú.