Zdravá výživa

Mam kaslik aj spolik

silvi - fotkasilvi, 22. augusta 2015

a v pondelok ma caka dolezite jednanie v praci ,chcem aby mi manazment zvysil vyplatu. no ked tam bude kaslat a soplit tak si pomyslia ze som socka. mate nejake osvedcene rady ako sa toho zbavit a ako si poziadat o vysenie platu?

@zareaguj


Diskusia k téme

sracz
... "tzv. babské hriatô (aspoň 200 ml)", t.j. škvarky vymeň za horúce maslo!!! Želám úspešný pondelok!!!
sovka62
Desať klinčekov a dva asi trojcentimetrové kúsky škorice var 10 minút v pol litri vody. Preceď, vypi také teplé ako znesieš a zaľahni. Klinčeky dezinfikujú, škorica organizmus prehreje, určite sa ti uľaví. Vyskúšaj aj čaj z čerstvého zázvoru, lyžičkou oškrab šupu z končeka, odrež dva-tri tenké plátky, zalej vriacou vodou, nechaj postáť a vypi horúce. Môžeš tieto dva recepty prestriedať, oba pomáhajú.
1x sisuk
abdul
Štamprle Becherovky. Každé ráno a za každého počasia.
nalpa
.....podla nosa spoznas kosa ..a ty si baba , tak ti nebudu na nos kukat predsa..?!.... do uliateho sacka rozhalenku rozopnutu ani malo -ani vela by pri kaslani vlnilo sa a odhalilo primerane ako treba, decentnu suknu presne po kolena , na chodidla lodicky a sposobne ulozit nozicky by holenne kosticky skveli sa ako treba ...zrela skvela pracovnice...a mas to zarucene vo vrecku, bo image dnesnym svetom hybe... co mas v hlave ci sople a ci co im netreba ..:-)
sovka62
Teda, @nalpa , myslela som si, že dobre radím, ale tie tvoje rady teda nie sú na zahodenie....
martamm
Devcata, ja neviem, ale suseda roky pracovala na usno- nosno krcnom oddeleni a vzdy hovorila jedno: "liecena nadcha trva tyzden a neliecena 7 dni", mne osobne ziadne caje, ci elixiry nepomohli na nadchu, to chce cas.
silvi
@napla ja by som sa radila tvojimi radami ale v poslednej dobe som dost rozkysnuta. neviem co by mi na to povedali deti
jozka2
Silvi,ale ved sefom manazmentu je tvoj manzel,neboj plat sa zvysi.