Zdravá výživa

Lunárny kalendár

jurjevna - bez fotkyjurjevna, 29. septembra 2012

Zdravím, mám problém... čítala som tu niečo o lunárnom kalendári...
ak o tom niekto niečo vie, nech sa ozve prosím... mám problém s
mojimi vlasmi a počula som niečo o tom, že ak sa dá človek strihať
pravidelne, keď je mesiac v znamení leva, vlasy mu zhustnú...vie o
tom niekto niečo? kedy je najbližšie mesiac v znamení leva? v ktoré
dni si treba podstrihávať vlasy a aký kus? naozaj to pomôže? kedy
sú viditeľné výsledky? prosím, kto vie, čo naozaj pomáha na krásne
vlasy, nech odpovie... genetika v mojom prípade nevyšla :(

@zareaguj


Diskusia k téme

izabella929
@jurijevna ,,zadaj si do googla: Magazín Luna-život v rytme prírody...všetko sa tam dozvieš, nie len o tvojich vlasoch, ale o všetkom , čo ťa určite zaujme...máš tam aj predpovede na každý deň, čo je vhodné a nevhodné robiť...veľmi zaujímavé...)
medulienka122
Podľa lunárneho kalendára najbližšie v znamení leva budeme 10. a 11. októbra, potom 6. a 7. novembra, potom 3.,4., a 5.decembra. Eto vsjo! Áno, píšu tam o vlasoch, že budú hustejšie a lesklejšie. Vyskúšaj a napíš.
marianne
@jurijevna ak si budes aspon 1/2 roka-rok strihat vlasky v znameni leva,sama spoznas rozdiel.:-)na upravu ucesu je vyborna zase panna:-DD.Zajtra je spln mesiaca, vyborny den na ocistu tela a upravit stravu,ak chceme spustit nejake kilecko.Teraz je na trhu dostatocny vyber knih-treba vybrat kvalitnu,o vplyve mesiaca na zivot,kalendare na buduci rok budu predavat onedlho a samozrejme aj web pomoze.Vela zabavy a chuti k studovaniu prajem. Mna to bavi uz 20 rokov:-D
frezia68
Kúp si Lunárny kalendár 2013 len taký stolový,dostať v Media klube a tam máš rozpis,rady na každý deň.....:-)
afataga
ja podla neho hlavne polievam kvety, zberam a uskaldnujem bylinky, vlasy si mozes strihat v akom chces znameni, isto ti nezhustnu, clovek ma na hlave isty pocet vlasovych cibuliek (neviem odborny nazov), takze asi by bolo naivne ocakavat, ze ti nejake pribudnu :-) rozdiel je len v tom, ze vlasy strihane v znemeni leva budu pevnejsie a nebudu sa tak stiepit konce a opticky budu posobit hustejsie
jurjevna
ďakujem za každý komentár, každú radu, veľmi si to vážim a veľmi dúfam, že to pomôže :)) na horoskopy veľmi neverím, ale tak nejako si myslím, že lunárny kalendár je predsa len niečo iné ;)
marikafil
Ak chceš investovať do literatúry, tak odporúčam knihy autorov Johanna Paunggerová/Thomas Poppe - ja mám tri, jedna je "Pod vplyvom Luny", druhá "Záhradníčime s Lunou" a tretia, momentálne požičaná, je tuším "Zdravie s Lunou" alebo tak nejako. Zaujímavé čítanie a témy na rozmýšľanie.
medulienka122
Oplatí sa dať si poradiť a aj radami riadiť, kedy sadiť, kopať ap., Keď sme prišli na dedinu bývať pred niekoľkými rokmi, v jeden krásny, slnečný aprílový deň som nahnala všetkých do záhrady, všetci rýľovali, sadili atď. Susedia nám spoza plota radili a "kybicovali". Oni nesadili, až mi to bolo čudné. Oni začali o taký týždeň-dva, a ja som bola pyšná, že budem mať skôr úrodu ako oni. No figu, vôbec nič nezačalo klíčiť, a čo vzišlo, bolo dengľavé. Až potom mi sestra "vytmavila", že sme sadili, keď sa to nemá. Susedia- tie paskudy vedeli, ale nič nám nepovedali, ale určite sa na nás dobre zabávali. Odvtedy sa sem - tam mrknem, čo a kedy:-)))
marikafil
Ešte som zabudla: vplyv Luny na vlasy. Manžel máva občas lupiny vo vlasoch, bez ohľadu na to, aký šampón používa. Teraz sa príde poradiť, či si môže umývať hlavu a odkedy sa riadi lunárnym kalendárom, lupiny nemá:-)