Rôzne

Kurací stroganov

sciffi - bez fotkysciffi, 20. apríla 2018

Potrebujeme: 1 malú cibuľku , kuracie prsia , soľ , korenie , 2PL kečup , 1 čl horčica , 1 PL worcester omáčky , kukurica ( konzervovaná ) - nemusí byť, smotana na Šľahanie .
Postup: na cibuľke si orestujeme cibuľku,pridáme mäsko nakrájané na ,,rezance' , trošku orestujeme a pridáme 2 PL kečupu , 1-2 čl horčice , kukuricu , soľ , korenie a zalejeme smotanou na šľahanie ( žiadna voda! Iba smotana ) varíme a tesne pred koncom ochutíme ešte worčester omáčkou a mňamka je na svete ;-) mne osobne to chutí oveľa viac ako s kyslímy uhorkami a podlievanie vodou ... podávame s ryžou a hranolkami , Dobrú chuť

@zareaguj


Diskusia k téme

kecupicek
Výborný recept na chatu pre nečakaných a hladných hostí. Nikdy som ho nejedla s kyslými uhorkami. Ale dobré gazdinky využijú v kuchyni všetko. Poznám takú pesničku:- Varila som varila, plané hrušky s octom, sama som ich nejedla, dala som ich hosťom... Veľa zdaru vo varení........
bubaya
Tak tento recept zo stroganovom má spoločné len meno. Toto je len také kuradcie oné čo špajza dala. Ešte sójovka mi tam chýba.
-
1x mirop
strucik
Super receptík, ja by som tam pridal ešte kocku Masoxu, štamprlík vodky, citrónovú šťavu, ríbezľový džem, oregano, 4 bobkové listy a veeeľa škorice!!!
1x 2010
evanaaa
No a odhliadnúc od všetkého, recepty nepatria pod diskusie, ale je to nový člen Varechy, dnes registrovaný, asi nevie.....alebo žeby niektorý "staronový" Varecháč, len pod novým nickom, alebo nejaký srandista, čo nás chce dráždiť? :-)
mirop
jednoducho strasny recept a s originalom ma len malo spolocne
1x stefik