Kuchyňa a vybavenie

Kuchynský robot

zlaticalv - fotkazlaticalv, 10. júla 2019

Milé varechacky a varechaci, prosím poraďte. Už sa neviem rozhodnúť. Hľadám spoľahlivého pomocníka do kuchyne... robot co ma nezruinuje.. Rada by som na kysnuté cesta, samozrejmosťou aj obyč piškóty a krémy.. ale aj nech dokáže mliet a struhat.. Máte skúsenosti? Každá rada vítaná..

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
Ja mám Bosch MUM48A1 a som s ním spokojný. Používam ho hlavne na miesenie cesta na chlieb.
viera1
@Zlaticalv

Ak by som kupovala teraz,tak Bosch MUM 55761,má všetko,čo popisuješ,vrátane planetárneho pohonu.Zarazilo ma,že napr. bonusko.sk ho predáva za 196€ a niektorí až za 299€ (!). Predpokladám,že ani bonusko.sk ho nepredáva bez zisku,tak tým drahším treba až 100% prirážku? Uff...táto cenová politika...
Stretla som sa už aj s tým,že síce prístroj funkcie mal,ale príslušenstvo sa kupovalo zvlášť a teda to boli pálky - na to si daj pozor.
janealli
Ja mám asi 2 roky Bosch MUM 57860 a som s ním maximálne spokojná: šľahá, hnetie, mixuje, strúha, melie i odšťavuje. Je pravda, že keď som si teraz prezerala jeho cenu je o cca 50,-€ vyššia, než som ho kupovala ja.
siuuu
Mala som roky BOSCH MUM radu už neviem, bol kupovaný cca 8 rokov dozadu ... fungoval v pohode, bez poruchy - miešal, šľahal aj strúhal bez poruchy celé roky ... takže na bežné varenie pre rodinu úplne v pohode, ja som vymenila pretože mal pre mňa malú misu - keď som robila sneh zo 6 bielkov + ostatné prísady na cesto, už mi to takmer utieklo z misy ... teraz mám KA - čo je bomba úplná, ale zasa cena je niekde úplne inde (ja som si ho vypýtala ako darček k okrúhlinám).
zlaticalv
Ahojte všetci. Len som sa úprimne chcela pochváliť a Vám poďakovať za rady k výberu. Podarilo sa mi nájsť správneho adepta na kuchynského robota. Vyhrala to ETA 0023 90080 Gratus ll. Má všetko čo mi treba aj cena 218 bola tip top. Už ma čaká na pošte. Juj či sa teším.
1x haji
haji
@zlaticalv (4.10.2019 15:15)
Blahopřej,dobrá volba, hezky si nový robot užij! Mám také Etu, Galaxy, to je o level níž, ale i tak jsem spokojená.