Rôzne

Kde zoženiem miso pastu?

lettice - bez fotkylettice, 21. apríla 2017

Ahojte varechači a varechačky... Našla som v jednom mudrom článku chvály na polievku MISO a idem ju variť... Potrebujem teda spomínanú miso pastu a tá sa dá údajne kúpiť v Kauflande. Presla som dnes výrobky ale takú pastu som nenašla ale je možné že ju momentálne nemajú. Preto sa chcem opýtať ako taká pasta vyzerá prípadne ak ju používate tak ju asi objednavate z e shopu nejakého... Poradíte z akého?

@zareaguj


Diskusia k téme

haji
Podívej se třeba ve zdravé výživě - vidím například balení Sunfood - výrobce a distributor tradičních výrobků Dálného východu a chlazené racionální výživy, určitě se prodává i na Slovensku . Zadej si přes vyhledávač - vizuelně ti to vyhodí několik stran výrobků. Přidala bych link - ale bude český, české e-shopy. Nakupovat v řetězci podobné druhy zboží se mi neosvědčilo, bo prodavač/ky neví o zboží ani to, kde a jestli ho mají. Pokud nenajdeš sama, máš smolíka. Šup do prodejny zdravé výživy, tam by ti mohli případně poradit, kde a jestli výrobek mají. Držím pěsti!
evanaaa
@Lettice , nepozerala som sa priamo na Miso pastu, ale v Kauflande je regál s výrobkami zo sóje a iných pochutín zdravej výživy, našla som tam okrem rôznych druhov tofu aj tempeh a iné výrobky zo sóje a pod., možno to bude tam.
bubaya
Ja som kupovala v Bille, je tam regál s ázijskými špecialitami.
lettice
Všetkým ďakujem za rady...pastu som si objednala z eshopu a predsa som aj natrafila na obchodík kamenný kde ju majú takže viem kam pôjdem až sa mi minie táto ...je fantastická na mäso a do polievky.