Rôzne

Hladanie varecháčky!

sonulienka - fotkasonulienka, 27. novembra 2011

Neviem či tento príspevok je do varechy aktuálny ale za pokus
stojí.
Mám v rodine varecháčku ktorá býva už niekoľko rokov v USA
viem, že je varecháčka ale neviem jej heslo. Volá sa Eva a bola
tohoto roku na dovolenke na Slovensku. Bola aj v Banskej
Bystrici žiaľ nestretli sme sa. Má manžela a aj syna Ondreja a
dcéru Katarínu. Ak smiem poprosiť varechu o zverejnenie a ak
sa mi Evka prihlási budem rada. Viem, že je na vareche
registrovaná od Ondrejovej sesternice.
Ďakujem a ak sa neprihlási čo už ale možno si aj píšeme a
nevieme o sebe.

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@sonulienka , skoda, ze nie som Eva, hned bych si s tebou dala virtualne rande. Zijem tiez uz nejaky rok v USA, ale ... Dufam, ze sa ti podari kontaktovat s pravou Evou. Redakcia by ti mohla pomoct - goog luck!.
babinka
tak ja som sice v usa, som tiez eva, ale nemam syna :) a ani som nebola v BB, takze zial :(
sonulienka
@viera1 nie nie je to ona ale ďakujem, dúfam, že sa prihlási tá správna a ak nie tak ako som písala svet pobeží ďalej ale v kútiku srdca by som bola rada keby sa prihlásila
sonulienka
taktiež ďakujem @kuchticke a @babinke ste milé a prajem Vám veľa veľa zdravia za veľkou mlákou ako sa hovorí. Moja vnučka bola tiež v USA raz jeden rok a potom dva krát po 4-mesiace. Ale tento rok zažila zemetrasenie a hurikán tak veru už povedala, že nepojde. Uvidíme ako na rok.
cupcake
Myslis tym hadam mna? Ja som Eva a boli sme v BB pred rokom, teda lepsie povedane boli sme v Senici, kde este mame rodinu. Ja mam manzela a syna Ondreja a dceru Katarinu a zijem v USA ?
sonulienka
Áno Evka presne Teba a vieš, že som si aj minule myslela či si to nie náhodou Ty? Tak to som rada, že si sa ohlásila lebo mi Evka B. povedala, že sa chceš cez varechu spojiť s ňou. No a keď som už nečakala tak predsa len. No a už sa Ti narodila vnučka? Pozdravujem Vás všetkých.
jerica
@sonulienka , to je milé , stratené aj keď pomaly zabudnuté , znovu nájdené , čo dokáže spraviť jeden portál ako je www.varecha.sk
@cupcake dovolím si poďakovať za dôveru pridaním medzi svoje "varechy"
sonulienka
Jarka ďakujem a som veľmi šťastná, že sa mi Evka ohlásila už som nedúfala, sme tak trochu aj rodina.No a hlavne tak ako píšeš aj varecha má na tom veľký podiel.
cupcake
Tak tomu hovorim perfektna nahoda. Viem, ze som nahovarala Evku, nech a prihlasi na varechu, lebo jej mama je fantasticka kucharka a ked prideme domov tak vzdy pripravi fantasticke zakusky-posledna navsteva Obliz prst, hned som dostala recept. Ale ako som brazdila po receptoch, tak ma zaujal tvoj syrove slimaky. Vidis, je to nahoda ? Isla som na tvoju stranku, reku pozriem aj dalsie recepty, videle som ze si z BB, a potom som prisla az k tvojmu hladaniu varechacky....a tak si hovorim, to som ja ? Prepac, ale meno mi pripomenulo tvoju mamicku. Ta bola fantasticka pekarka, jej zakusky, ktore sme vzdy dostali, lebo pekavala na svadby a doniesla " odrezky" moje deti boli cele nadsene a my tiez. Ved sme boli rodina. Ukazala som Ondrovi tvoju fotku a on ta spoznal. Nuz si sikovna, mas byt po kom, mama bola vychyrena pekarka. Vzdy si ju pamatam, ako chodila do miestneho obchodiku nakupovat a to sme vedeli, ze budu zakusky na nedelu. Nikdy na nas nezabudla. Musime sa nejako dat do kopy. Kde sa vlastne tuna na Vareche da pisat? Budem sa snazit pozerat chodit castejsie na Varechu a hadam aj popridavat recepty, ktorych mam kopu este aj z domu, ale aj odtialto, len ja nevie velmi dobre sa orientovat, kde sa co moze a namoze. Asi budem musiet zapojit Ondra, nech pomoze. Vnuca este nemame, ale kazdy den to moze byt.


sonulienka
Ďakujem Evka, neviem ale radakcia by Ti mohla dať moju e mailovú adresu ak nie ja Ti ju potom sem vložím a budem rada keď dáš Tvoje recepty.Naša starká mala teraz 5.septembra 89 rokov.Pozdravujem Vás všetkých.
cupcake
Vies ako sa to da vypytat? Ja nie. Rada by som ju vsak mala. Poslem aj ja moju.Zatial pozdravujem.
sonulienka
Evka napísala som do redakcie prosila som ich nech Ti dajú moju e mailovú adresu.Ak nie tak Ti ju potom aj tu prepošlem.