Rôzne

Hľadám pomoc s novou práčkou so sušičkou

helica - fotkahelica, 9. januára 2019

V prvom rade sa ospravedlňujem, že téma sa netýka varenia. Pekne prosím všetky Varecháčky, ktoré vlastnia pračku so sušičkou LG F4J6TGOW0. Mám ju len od včera a návod je veľmi strohý, hlavne čo sa týka sušenia. Budem vďačná za akúkoľvek pomoc a skúsenosti. Zanechajte mi prosím kontakt a ja sa ozvem. Ďakujem, s pozdravom helica.

@zareaguj


Diskusia k téme

lorak40
Daj si do googlu typ práčky za tým napíš návod alebo manual.
helica
@Lorak40 , ďakujem, to som urobila ako prvé, ale je to ten istý manuál ako bol pribalený k pračke. Inak volala som na zákaznícku linku, aj tam mi niečo pomohli.Dostala som odpoveď aj na email od varecháčky Katky, dala mi dobré typy. Ďakujem.
1x haji
haji
@Helica (10.1.2019 14:23)
Někdy může pomoct "zapálený" prodejce - majitel obchodu elektro, také "lidský" servisní technik, opravář elektro spotřebičů. Rozhodit sítě, komunikovat na všechny strany. S trochou štěstí a pytlem trpělivosti budeš úspěšná. Držím pěsti.
antalik
ja mam LG so susickou podobnu ako ty, len tu drahsiu verziu ktora ma tlacitka rovno na dvierkach. Som velmi spokojna, susi aj perie podla predstav. Len dufam ze vydrzia dlhsie tieto drahe spotrebice ako 3-4 roky...