Dobrý deň, chcela by som sa niekoho spýtať prečo mi rohlíky pri pečení splasnú, najprv sú pekne nafúknute a jak sa dopekajú, splasnú. Ďakujem
@zareagujDobrý deň, chcela by som sa niekoho spýtať prečo mi rohlíky pri pečení splasnú, najprv sú pekne nafúknute a jak sa dopekajú, splasnú. Ďakujem
@zareaguj
nepečiem ich pravidelne každý rok, ale vždy podľa rovnakého rcp a raz sa robia dobre, inokedy nie, neviem či je to múkou alebo tukom, nie vždy je všetko rovnaké. Aj vlani sa nafúkli a potom spľasli a ostali akoby skaramelizované vo formičke. To bolo drhnutie :( Do zvyšného cesta som postupne primiesila ďalšiu múku a skúšala som piecť len po 2ks, kým neboli ako majú byť. Až potom som naplnila formičkami celý plech. Zabila som tým kopu času, ale čo už keď cesto bolo zarobené. Mne teda pomohlo pridanie múky, nesmie byť cesto veľmi mastné a nikdy ho napr. nedávam do chladu, možno aj to by pomohlo. Raz som robila aj kokosové, ale tie nám moc nechutili.