O Varecha.sk

Dopyt na redakciu Varecha.sk

ubka - fotkaubka, 2. decembra 2017

Mila @redakcia , chcem sa opytat,preco moje komentare po napisani su oznacene na cerveno a poznamkou,ze cakaju na schvalenie?Som v zozname podozrivych,alebo je to pri kazdom komentujucom,iba ja o tom neviem?
Dlho som na Vareche nebola,mozno su nove pravidla,ale zaskocilo ma to,ze cenzurujete komentare :-p

@zareaguj


Diskusia k téme

rulik
@Ubka , buď kľudná, je to u každého, časom sa to stratí, nové pravidlá
1x ubka
ubka
Milá @redakcia , chcem sa ešte opýtať kedysi bývali stĺpčeky po pravej strane nového receptu s podobnými receptami.Predpokladam,že zmenami na Vareche ste toto pozmenili:-( alebo to neviem nájsť? Je to škoda,lebo hneď sa dalo porovnávať.
redakcia
@Ubka (4.12.2017 13:44)

Stĺpček s podobnými receptami pri recepte momentálne nemáme.
evanaaa
@Ubka , ono to ale bolo tak, že podobné recepty mnohokrát podobné neboli vôbec :)
janikbj
@redakcia , nebudem zakladať nový príspevok a opýtam sa tu. pri nahrávaní fotiek mi dosť často nahrá fotky na šírku, resp. naopak a nie tak, ako ich mám uložené v PC. čo s tým môžem robiť? dnes som pridala a dala zverejniť recept, pričom som použila možnosť upozorniť na chybu, kde som Vás žiadala o otočenie fotiek. recept je už niekoľko hodín uložený ako skrytý.
redakcia
@Janikbj (5.12.2017 15:23)

Na Váš e-mail sme Vám odpísali hneď ráno a poslali sme Vám aj druhý e-mail.
Niektoré fotografie robené mobilným telefónom sa pri ukladaní receptou na našu stránku otočia "naležato". Ospravedlňujeme sa za túto chybu. Fotografie sme Vám upravili a poslali e-mailom. Budeme veľmi radi, ak si ich vložíte k Vášmu receptu správne otočené. Ďakujeme.
Svoj recept môžete upravovať tu:  varecha.pravda.sk/moja/recepty/...
zolik
Mila @redakcia. Temu o pridavani fotiek k receptom alebo komentom sme tu mali uz x-krat a tato problematika trva dost dlho. Pracujem s tabletom a fotky sa mi pridavaju zasadne hore nohami. V komentaroch to ovplyvnit neviem. Pri pridavani mojich poslednych dvoch receptov mi skoro nervy praskli. Kym som pootacala vsetky fotky do spravnej polohy trvalo mi to malem dlhsie ako varenie celeho jedla. Pre mna je to dost antimotivujuce.
Prajem pekny vecer.
haji
@Zolik (5.12.2017 19:37)
Jestli ono nebude rychlejší sednout na letadlo, dopravit se k protinožcům do Autstrálie a z tama posielat fotky. A nebo si alespoň pořiď kenguru, tá by to mohla z půlky vyřešit. Takže: vezmeš pod pazuchu kenguru, tablet, místo 10 fotek pošlešfotek 5 - těch správně orientovaných. Pak pustíš kenguru, položíš tablet a máš volňáska!
1x zolik
zolik
@Haji (5.12.2017 20:34)
Vysvetlim:
1. Kengura je v Alpach problem, takze toto riesenie neprichadza v uvahu.
2. Rychlejsie by to bolo, ved let Wien -> Sydney trva len 24 hodin a aj rodina by sa potesila keby som prisla, len co tam budem fotit? Australska kuchyna je otrasna.
3. K poslednym 2 receptom aj s prilohami som pridala spolu 15 fotos (z toho su aj tak styri hore nohami) cize priemer 7,5 fotos pro rcpt. Coz nie je vela v porovnani s inymi podobnymi. Uz sme tu mali inych expertov (25-30 fotos).
4. Tabletu som uz tiez vynadala. Odpovedal mi, ze chyba je vo Varecha.sk, kedze mi na FB, Whatsapp, gmail atd. atd. fotky pridava nohami na zemi.

P.S.: preposielavam cc aj na @redakcia k zasmiatiu a aj k zamysleniu. Pekny vecer
1x haji
haji
@Zolik (5.12.2017 21:23)
Tomu vysvětlení maximálně rozumím. Měla bych ještě pár zlepšováků, ale asi by mě tu ubili čepicemi, kdybych navrhla @Redakcia přestěhovat k protinožcom a nebo jim alespoň vybavit jednu kenguru do týmu. Ale už mlčím, už nic neříkám! Hezký večer tebe, milá @Zolik aj @all !
1x zolik