Zdravá výživa

„Doktrína znamení“

douglas - fotkadouglas, 22. apríla 2014

Úžasný pohled do minulosti civilizací byl potvrzený moderní vědou o výživě. Ukazuje se, že to, co bylo jednou nazvané „Doktrína znamení“, bylo neuvěřitelně správné. Potvrzuje se , že každá potrava má vzhled, kterým se podobá tělesnému orgánu nebo má psychologickou funkci a tento vzor se chová jako signál nebo znamení, jaký užitek z potravy má konzument.

Plátek mrkve (v řezu) vypadá jako lidské oko. Zornička, duhovka a paprskovité linky vypadají jako lidské oko...a skutečně dnešní věda dokazuje, že mrkev zvyšuje cirkulaci krve v oku a funkci očí.

Rajské jablíčko (v řezu) má čtyři komory a je červené. Srdce je také červené a má čtyři komory. Všechny výzkumy dokazují, že rajčata jsou ta pravá potrava pro srdce a krev.

Hrozny visí ve shluku, který má tvar srdce. Každý hrozen vypadá jako krevní buňka a všechny dnešní výzkumy ukazují, že hrozny jsou nesmírně vitalizující potrava pro srdce a krev.

Vlašský ořech vypadá jako malý mozek, s levou a pravou hemisférou,vyšší velký mozek a nižší malý mozek. Dokonce brázdy a záhyby jsou na ořechu jako na mozkové kůře. My už nyní víme, že ořechy pomáhají rozvíjet více než 3 tucty neurotransmitérů pro fungování mozku.

Fazole vlastně uzdravuje a pomáhá udržovat funkci ledvin, a skutečně, semena vypadají jako ledviny lidí.

Celer, rebarbora a pod. rostliny vypadají jako kosti. Tato potrava cíleně posiluje kosti. Kosti obsahují 23 % sodíku. Pokud nemáš dostatek sodíku ve své stravě, tělo ho tahá z kostí a tím je oslabuje. Tato potrava doplňuje a zásobuje kostru těla.

Baklažán, avokádo a hruška jsou zaměřené na zdraví a funkci dělohy a děložního hrdla . Také vypadají jako tyto orgány. Dnešní výzkumy ukazují, že když ženy konzumují 1 avokádo týdně, vyrovnává to hormony a působí jako prevence rakoviny dělož.krčku. Zajímavé je: ... trvá 9 měsíců než z květu avokáda naroste zralý plod. Obsahuje 14 000 nutričních chemických složek v každém z těchto plodů (moderní věda zatím prozkoumala a pojmenovala 141).

Fíky jsou plné semen a visí v dvojicích, když rostou. Fíky zvyšují pohyblivost mužských spermií a jejich počet a také pomáhají překonat mužskou sterilitu.


Sladké brambory vypadají jako pankreas a vlastně vyrovnávají glykemický index při diabetu.


Olivy pomáhají zdraví a funkci vaječníků.

Grepfruity, pomeranče a jiné citrusové plody vypadají jako mléčné žlázy a vlastně podporují zdraví prsů a pohyb lymfy do prsů a z prsů.

Cibule vypadá jako tělesné buňky. Dnešní výzkum ukazuje, že cibule pomáhá odstraňovat odpady ze všech tělesných buněk. Dokonce vyvolává slzení, které vyplavuje epitelové vrstvy z očí.


Banány, okurky, cukety a jiné podobné plody jsou zaměřené na velikost a sílu mužských pohlavních orgánů. Je to pravda!


Arašídy mají velký účinek na semeníky a sexuální libido. Mnoho lidí si neuvědomuje, že arginín, hlavní komponent Viagry, je z arašídů.

@zareaguj


Diskusia k téme

denyany
Zaujímavé, však? O mnohom,čo tu píšeš, som vedela, ale máš tu aj pre mňa nové veci. :-)
babidka
Nuz , kazdy ma pravo na svoj vlastny pohlad na veci :-) Hlavne ked sa z faktov vyberu iba vecii , ktore dobre zapadnu do nasej predstavy o niecom alebo o niekom ....
Napr. taky baklazan ma tolko bvlastnosti na organizmus , ze
babidka
Pardon , akosi sa mi nevdojak "podarilo -nepodarilo" dopisat svoj nazor skor , ako som to chcela:-(((
Napr.baklazan ma tolko pozitivnych vplyvov na organizmus , ze obmedzovat jeho ucinky iba na vplyv na maternicu/zaujimave , o tomto som sa nedocitala nikde/ je scestne .Baklažán zvysuje vylucovanie zaludocnych stiav a zlepsuje travenie . Ma pozitivny ucinok pri prevencii a liecbe arteriosklerozy, aj zvysenych hodnotach kyseliny mocovej .Zlepsuje hospodarenie organizmu s vodou, ma protizapalovy ucinok, zlepsuje tvorbu erytrocytov , zlepsuje hospodarenie s inzulinom ...a takto by sa dalo pokracovat este dost dlho -len pri baklazane . A ked zoberiem rad-radom dalsie ovocie a zeleninu , orechy , bylinky -najdeme tam vselico . A potom uz iba staci zapojit fantaziu a fabulovat :-)
Mila @douglas , neber tento moj nazor ako kritiku . Iba som tym chcela povedat , ze obmedzit sa iba na take malo podstatne veci ako je vzhlad a jedna -dve vlastnosti jednotlivych produktov je sice mozno popularne ale nezodpovešda to skutocnemu stavu .Nic viac - nic menej .


Baklažán odporučila všetkým. Vzhľadom ku svojej nízkokalorických užitočné zahrnúť do stravy pre ľudí, ktorí trpia nadmernú hmotnosť, a starší ľudia. Baklažán normalize výmene vody a zlepšenie činnosti srdcového svalu. Majú tiež protizánětlivému vlastnosti, ktoré chránia pečeň z tukového rezervy, zvýšiť schopnosť inzulínu k zníženiu hladiny cukru v krvi, aktívnejšej tvorbu erytrocytov.
babidka
Mila @douglas , este raz sa ospravedlnujem ...ten posledny odstavec sa mi tam priplietol a jednej mojej oblubenej stranky o zelenine a jej vlastnostiach .Je to iba ubohy preklad pomocou translatoru ktory som tu nemienila prikladat . Este raz : prepac !
douglas
@babidka - v pohode! O informácie z článku som nechcela prísť, preto som ich uložila na Varecha.sk :)
marianne
A mne sa to vidi celkom zaujimave,nieco na tom moze byt...:-)