Ako schudnúť

Dieta

kittyweiss - fotkakittyweiss, 28. novembra 2014

Ahoj ja sa venujem fitness a mam dietu ktora vzdy funguje. Okrem cvicenia aj ked nemate cas na posilku alebo behanie a nerobite vobec nic ked budete jest cistu stravu tak to bude zarucene fungovat. Je to velmi zdrave takze to funguje ako zivotny styl nie ako nejaka strasidelna dieta.

Ja to robim po dvojtyzdnoch kazde dva tyzdne obmenim jedlo. takze dva tyzdne jem kazdy den to iste. Je to vyvazene na vitaminy a vsetko co telo potrebuje. Varim vzdy na dva dni a boxujem si to do krabiciek plastovych a do chladnicky.

Takztiez papam kazde dve hodiny aby som zrychlila metabolizmus aby telo palilo rychlo, teda chudlo a pijem vela cistej vody aby nezadrziavalo vodu.

Ziadny cukor ani sladke dokonca ani ovocie len na Soboty kde je v diete 4hodinove okno v ktorom mozete papat cokolvek chcete aby si telo zvyklo ze raz za cas ma prijem cukru a tuku.


1.) Ranajky: ovsene vlocky varene vo vode alebo v mikrovlne ale s vodou, pridavam trosku skorice, lyzicku kokosoveho oleja ( ten spaluje tuky nakolko v tele sa premeni na ketony ) no a potom ked su uvarene pridam deci mlieka pre chut. MNAAAM

2.) Desiata: Ja mam dve bielka a jedno cele vajce ale to koli fitness a proteinom ak si date dve vajicka prazenicuale vsetko len na kokosovom oleji - ak nie tak to uvarte.

3. a potom kazde dve hodky mam 20g hnedej basmati ryze, brokolicu a kuracie prsia ale len strtinu takze varim jedno prso na den.

4. A ak som hladna pred spanim 0%tuku tvaroh alebo protein shake alebo grecky jogurt bez tuku.

-------------------toto funguje !

A dalsie tyzdne mam ranajky a desiatu to iste a varim rybu bielu s hubkami a sladky zemiak.

vzdy to vyde okolo 1200 kalorii denne 11%tuku 40% karbohydratov a 49% proteinu. x

@zareaguj


Diskusia k téme

pipnat
prosím, koľko gramov vločiek na raňajky v suchom stave?dávam si cca 30 gramov vločiek, ale pridám aj 1 čl mletého maku a dosladím štipkou stévie, mňaaam:)
brambora
ano, funguje to... mala som 6tyzdnovy jedalny listok tiez od trenera + posilka. ale... pre mna to boli strasne velke porcie. mala som nieco podobne ako ty, ale k tym vlockam som mala este vajcia a orechy. potom desiata boli polystyrenove chleby (5ks!) a mrkva. obed ryza hneda, maso, velke mnozstvo zeleniny. olovrant tuniak s paradajkou alebo jogurt a vecera zemiaky s maso a zelenina. Pre mna to bolo neskutocne mnozstvo, ktore som mala jest, nezvladala som to a presne ako @marcel83 pise, jest neustale to iste je o drzku. Schudla som, to ano, ale jedla som s nechutou a nasilu. :( a stacilo... bolo to aj financne dost nakladne, takze som to potom zabalila a zacala sa stravovat podla svojho uvazenia. ;)
2x rela a 45678
2010
Dakujem ale toto je dieta ktoru nikdy nebudem drzat, pre mna je nudna a nechutna a dlhodobo neudrzatelna plus zijem len raz napchavat sa tym co mi nechuti - preco ? tvaroh bez tuku jogurt bez tuku sorry brrr.... vedie len k jojo efektu.Tiez dietujem dnes som mal pecene kurca zemiakovy salat , zajtra budu bryndzove halusky k tomu cervene vino to je dieta pre mna.
PS: Dietujem takto uz druhy rok a mam BMI 25 co je OK k mojmu veku
scharlott
Pekný deň prejem všetkym,
Ak je človek zdravý základ chudnutia je: MENŠÍ PRÍJEM aVÄČŠÍ VÝDAJ a to je celé.
Ak má zdravotné problémy diabetes, celiakia, vysoký tlak, žlčník....atď tak to je už o inom.
weron0605
Ahoj, mohla by si napisat gramaze k jednotlivym jedlam? Aj casy kedy jedavas? Jednoducho podrobnejsie info :) tiez sa venujem fitness, robim sacharidove vlny ale teraz som po operacii a k cviceniu sa este dlho nedostanem. Uz vidim ako miznu svaly a pribuda tuk, toto by som vyskusala. Len by som musela nahradit vajicka, tie nemozem. Dakujem.
kittyweiss
Jej :) dakujem za komentare .... ano viem tato dieta nieje tazka ale je zdrava, funguje na nabudanie svalov a plna energie.

Kde pracujem ked mozem kazde dve hodiny jest? Robim v kancelarii ale mam to v krabickach takze to len ohrejem vzdy.

Gramaz a cas jedenia :

okay ja robim posilku 6-8pm alebo 7-9pm takze cas jedla mam:
9:00am ranajky a vlocky davam 30gramov, lyzica kokosoveho tuku a lyzica mletej skorice

10.30 mam vajicka teda bielka ale ak nemozes ako ta dama v komente tak jogurt biely bez tuku to ti da bielkoviny

potom mam styri plastove krabicky a v kazdej je 20g ryze, stvrtina velkeho kuracieho prsa nakrajana na kocky ( grilovane ) a 1/8 velkej brokolice a preto 1/8 pretoze vzdy varim na dva dni teda osem krabiciek plastovych naplenych tak davam dve kuracie velke prsia , celu brokolicu a 160g ryze to rozdelim a mam pokoj na dva dni casy mam:
12.00
2.00
4.00
5.30 - hodka a pol lebo pred posilkou velmi nieje dobre sa naplnit :D

no a po cviceni nizkotucny tvaroh s proteinovym prachom :D ja pouzivam Olympus Cream & Cookies ale mozete akykolvek odporucane su 'Whey Protein' nakolko tie su chudnuce ale ja mam normalny. Podla mna je to jedno ci uz maju extrakty podporujuce chudnutie alebo nie :)

A aha sacharidove vlny ti fungovali? Inac akykolvek support alebo treningovy program alebo dieta moj FB je Kitty Weiß ( ss ) tak ak ste do fitness zivotneho stylu ja zdielam celkom dost :)
kittyweiss
Mozem zodpovedne prehlasit ze moj metabolizmus je zrychleny natolko, ze Sobotu nakolko to mam povolene hocijake jedlo v stvorhodinovom okne som zjedla polku pizze a o hodinu to moj zaludok stravil takze som vobec nebola plna moje telo pali jedna radost. Tak isto je dolezite pit vodu. A velmi nesuhlasim s komentom diety skodia zdraviu - toto je vyvazeny zdravy zivotny styl nie dieta ja obmienam jedlo kazde dva tyzdne. Samozrejme toto je najextremnejsie lebo udieram 1200 kalorii - 1300 potom ako sa zbavim tuku ktory potrebujem dat dolu pridam antioxidanty ako cucoriedky rano a tekvicove semiacka co maju neuveritelne vela proteinu a su velmi zdrave ale davkovanie je super po prvom tyzdni diety si telo zvykne. Zbavi sa svinstva z nezdravych jedal , ziadne problemi traviace, nic ziadne naduvanie.... ja sa citim ako nova na tejto diete :)
1x vera29
kittyweiss
Samozrejme tato dieta je pre ludi ktorym to vyhovuje a chuti netlacte sa nasilu do niecoho co vam nechuti to nema vyznam tak isto ak su kuracie prsia drahe - ja kupujem mrazene velke 12kusov za £10 ale ak nemate moznost alebo su drahsie tak kludne chodte do ryb omega 3 alebo aj tuniak vo vode (nie ten v oleji) .... zdrava strava sa da nahradit inou zdravou stravou ja mavam viac variant v pripade ze ma omrzi kura dam si rybu a zemiaky cervene sladke alebo potom zeleninu a tuniaka..... toto bola jedna z variant :)

Pozrite do mojich receptov dnes som pridala par novych tak cakam na schvalenie - mam vsak hrozne komentare od ludi co ma trosku sklamalo ale na recepte to neubera :)
tanya5
základom je vela pit tekutin, najlepsie samozrejme voda a jest pravidelne 5x za den a hlavne nehladovat ak hladujete spomaly sa vam metabolizmus a moze neskor nastat jo jo efekt, a kazde dve hodiny ryza basmati a kura no mozno na den ale ak chce clovek dlhodobo chudnut je to blbost, ak ma niekto naozaj zaujem schudnut staci napisat ;)
dejoure1
Dievcata aj ja som sa poriadne roky trapila. Kazda jedna dieta bola dobra, ale vzdy sa mi kila vratili. Po pravde som si cely cas myslela, ze cim menej budem jest, tym lepsie. Dala som si vypracovat jedalnicek na mieru a neviem, co je to hlad! Mozem iba odporucit takyto krok.
ocko
pacia sa mi tvoj recepty netreba sa napchavat slaninou a cukrom ..:)
matkakovac
Ak diéta, tak jedine nejaká dlhodobá - napr. 90 dňová:  www.mojavyziva.sk/90-dnova-dieta-jedalnicek/...
alebo Dukanova:  www.mojavyziva.sk/dukanova-dieta-jedalnicek-a-jej-fazy/...
... pretože krátkodobé diéty len organizmus oslabia a šokujú ... pri dlhodobej diéte - ROZUMNEj diéte podotýkam, sa telo prispôsobí novým zvykom ... hlavne je jesť pestro a pravidelne ... to je jediná cesta k úspehu
adelaide7
páči sa mi tvoja strava, momentálne fičím na niečom podobnom.
pred rokom som schudla pomocou keto diet, tam som začala s tými ich produktami, kilá išli dolu, ale nedá sa (a ani sa neodporúča) stravovať sa len s tými polotovarmi, takže po tom, keď mi skončila tá kúra som nabehla na to podobne ako ty-bielkoviny áno, sacharidy nie, nech funguje ketóza, ako si spomínala. a keď už kilá šli dolu, teraz začínam mať na svaloch. a úplne som spokojná, cukor už nepotrebujem.
gabona1
Ahojte, ja som schudla pre rokom zase na cambridge diete cca 18kg, bola som veľmi spokojná. Do roka sa mi asi 7 kg vrátilo, ale to len preto, že som sa okolo vianoc rozjedla a nezastavila, preto som sa teraz k tomu zase vrátila na mesiac a potom chcem zdravo. Na tvári mi to už poznať, pribudli vrásky...keď človek náhle schudne. Poraďte aké krémy používate? Ja som mala vichy, teraz mám momentálne Nuance a mám pocit, že ten mi začína celkom zaberať. Chcem to podchytiť skôr, ako bude neskoro. Ono je to následok diéty. Pred rokom mi aj vlasy padali, tam mi tiež pomohli šampóny z lekárne. No je to daň za štíhlu líniu.
katka78
@Gabona1 (3.4.2017 15:43) Vypadávanie vlasov po diéte nie je daň za štíhlu líniu, ale za blbosť. Chudnúť sa dá aj zdravo, pravidelnou stravou, racionálnou a vyváženou. K tomu dostatok tekutín a pohyb. Nič vhodnejšie ešte nikto nevymyslel. Telo potrebuje bielkoviny, sacharidy, aj tuky. Jednostranne orientovanou stravou si môžeš viac uškodiť ako pomôcť - ak teda úbytok hmotnosti pre teba nie je väčšou prioritou ako vlastné zdravie.
pancerman
Môžem sa spýtať aká diéta vám pomohla schudnúť? Z ničoho nič som za posledný rok pribral nejakých skoro 10 kíl. Určite si za to môžem z časti sám, ale už som sa začal pomerne dosť hýbať a snažím sa športovať tak by som to rád podporil diétou ....
pracliktomko
@pancerman (31.8.2021 09:17)

Ahoj, skús zistiť či nemáš treba nejakú chorobu, ale ak si si to zavinil sám, tak by si mal hlavne športovať a dobre sa stravovať. Mňa pomohla nízkosacharidová diéta, kedy som sa snažil vyhnúť všetkým sladkostiam a cukrom, čo sú zbytočný.
Taký rýchlejší spôsob, aby som ešte rýchlejšie schudol, je napríklad ketónová diéta (alebo tiež proteínová). Ja skúšal tu od Proslim. Počas mesiaca bráni ketónové diéty som dokázal schudnúť asi 4 kilá, čo je slušný výsledok.