Rôzne

Další reklamy ?

mijaita - fotkamijaita, 25. februára 2015

Dnes tu na mě skaáčou už reklamy ze všech stran, nedá se pořádně číst, blikají, prolínají se textem. Nepřijde to už panu Tomášovi trochu příliš? U toho opravdu už nemusím být. Čeho je moc, toho je příliš. A nejen tady.

@zareaguj


Diskusia k téme

svedka
No myslim, ze chyba je u teba. Toto su inak české reklamy, nie varechovske.mas automaticke reklamy z inych stranok, ktore ukladaju tvoje cookiea atd...ale inak, staci si bloknut reklamy a máš pokoj
marcel83
varecha.sk pouziva reklamny systemAdOcean:



Cize reklamy sa sa me citavaju zo servera - to Tomas neovplyvni, aka reklama sa nacita....
marcel83

/* (c)AdOcean 2003-2009 */
if(typeof ado!=="object"){ado={};ado.config=ado.preview=ado.placement=ado.master=ado.slave=function(){};}
ado.config({mode: "old", xml: false, characterEncoding: true});
ado.preview({enabled: true, emiter: "sk.adocean.pl", id: "sj6X3HeuNvibA.toVjLefLHn.mW.FDuB5IQLFRrGJS3.u7"});
mijaita
Mam tu hruzu od vcera, nic jsem v PC nemenila. Ano, add si nastavim, ale i tak me to stve, ceho je moc, toho je prilis. Diky za komentare !
tomas
Toto nie sú reklamy Varechy, tá podlhovastá hore a podlhovastá hore, neexistuje v našom systéme. V pravom stĺpci síce štvorcovú máme, ale toto nie naša reklama.

Hento vyzerá, že ste sa vám niečo nainštalovalo do počítača (nejaká lišta v prehliadači), a samé vám to pridáva reklamu.

Už ten anglický text "Ads by 1clickMovie Downloader 1.1". Najpravdepodobnejšie je, že niekto na vašom počítači sťahoval filmy, a v rámci toho si stiahol mallware (alebo možno aj vírus), a ten spôsobuje toto...

Čiže je to vo vašom počítači.

(Mimochodom, ani klasické reklamy na Vareche neovplyvňujem ja, ale inzertné oddelenie vydavateľstva Pravdy).
bubaya
Treba sa pozrieť do Ovládací panel, tam nájsť Programy a súčasti, Odinštalovať program. Otvorí sa stránka s nainštalovanými programmi, sú zoradené chronologicky, takže ak je to od včera, ten nový program bude ako prvý. Ak je to nejaký nanič program, treba kliknúť Odinštalovať, potvrdiť Áno. Nemusí byť hneď vírus, ale programy na voľné stiahnutie nainštalujú do PCčka kopu iných, takže človek potrebuje jeden a má ich 10, ostatných 9 čo mu je nafigu. Ak je to program, ktorý netreba, tak ho odinštalovať. Treba už pri sťahovaní freewaru, ak je možnosť teda, zakliknúť, čo si chcem stiahnuť do PCčka a čo nie-
mijaita
@bubaya dekuji, ale ja se v pc celkem vyznam. Tohle co se tu delo me celkem zaskocilo, pak jsem zjistila, ze to neni jan tady a uz jsem se vrhla na ruzne likvidace. Nic jsem neinstalovala, na to si davam sakra pozor ( i kdyz se mnohdy stane, ze to je v aplikaci zakonspirovane). Uz jsem si poradila a je klid. Ale byl to masakr ! :-)
abraka
skus napriklad Adblock - program ktory blokuje reklamy a vyskakovacie hluposti...