O Varecha.sk

Cviklové placky

tetuska - fotkatetuska, 18. apríla 2016

akosi sa to dnes večer celé na vareche scviklovatelo

@zareaguj


Diskusia k téme

redakcia
Ospravedlnujeme sa za chybu na nasej stranke. Pracujeme na jej odstraneni.
cesminaz
:-))))) super som sa teraz zasmiala! Neviem co sa porobilo,ale redakcia to da iste zachvilku doporiadku :-)
1x mimit
martamm
Niekto sa zasa bavi, podobny pripad sme tu uz mali...
cesminaz
@martamm no dufam,ze nie :-/ lebo budem moct pisat recept znova,ako vtedy..cele sa to horedole doplietlo a aj recepty sa poškodili :-(
ampara
Hladala som rcp na mrkvovy kolac, ale nachadzam len cviklu,cviklu,cviklu..... Idem k Čistinke,sorry.
1x mimit
salinka
Scviklovalelo, alebo scvoklovatelo :-) Nevadí, mali by sme recept vyskúšať!
mabla
Zajtra chcem variť šošovicovú kašu od Sovky, tak som si išla pozrieť recept, a všade samá cvikla, žeby som urobila cviklovú?
torticka
Ja som si myslela, ze som dnes pila. Ked vidim tolko cviklovych placiek. Hik.
1x mimit
cesminaz
@salinka aj to by bol asi problem,lebo nikde ziadny postup ani navod :-/ len hlavne fotky zcviklovateli,ale postupy su od inych receptov.A v surovinach chyba ocot.. Este aj mojich receptoch mam samu cviklu a dokonca mam viac nez 2000 stran :-) @mabla :-))))
haji
Ajajaj Varecha sa cvikla! Držím palce adminům! i nám.
martamm
Najvacsia sranda, ze ja som ten recept zacala studovat, chcela som tie placky spravit, ale suroviny mi akosi nesedeli s postupom :)))))))))
daniela15
zajtra chcem piecť zemiakové pagáče a tu je samá cvikla :-(
mám ju síce rada, ale na zajtra sa mi nehodí :-)
1x eviita
mrnousik
Tiez kukam a sama cvikla, som si chcela kuk, ze preco mi ta "zahradkarska panvicka" nevyzera tak ako v recepte a uz chapem, nedala som tam cviklu :D
salinka
@cesminaz , tak to je tvoje dielo?! Ty si teda zahviezdila, umiestnila si sa na všetkých priečkach ;-)
cesminaz
@salinka :-))) len tie placky su moje dielo,no ten "chaos" nie! :-)) Mala som ten recept tu ako skryty uz zo 2tyzdne,vcera som sa rozhodla ze ho uz konecne dopisem a zverejnim...No co uz,niekto to schytat musi :-/ Predstav si,ze vsetky komentare(mam ich nastavene na mail) aj co boli pisane k druhym receptom,isli ku mne! Kedze kazdy recept mal nadpis "cviklove placky" :-))) ..z jednej strany to bolo velmi smiesne :-) Dnes pozeram a vidim,ze sa pomaly dava vsetko doporiadku.Ale ako som si vsimla,momentalne je moj recept skryty a vymazalo sa zneho vsetko co som pisala :-/ Velmi dufam,ze to redakcia napravi a ze ten recept nebudem musiet pisat znova,lebo ma porazi znova vysvetlovat :-)
haji
@Cesminaz (19.4.2016 07:13)
Tyjo, ani jsi netušila, že bude tolik zábavy s cviklou! Se dějí věci, mezi nebem a zemí. Vydržaj ještě chvíli, ono to dozní a admini doladí vše jak má být.
cesminaz
@kukulienka :-)) No ale doporiadku sa to asi vsetko nedalo,kedze moj recept je este stale skryty a bez "jedineho" pismena :-/ @tomas teraz akoze co mam robit? Mam ho sama znova cely napisat? Aspon by ste sa mohli ozvat :-/ alebo 1 mail by nebol od veci..