Rôzne

Čo už máte napečené?

redakcia - fotkaredakcia, 22. decembra 2018

Pochváľte sa! Napíšte do komentáru, prípadne pridajte fotografiu :)

@zareaguj


Diskusia k téme

dvorka
Ja som tento rok stavila len na Varecháčske recepty, aj keď každoročne pečiem svoje osvedčené koláčiky. Niečo sa nevydarilo (citrónové hviezdičky), niečo tak trochu viac (linecké koláčiky), no najväčšiu radosť mám z perníčkov so slivkovým lekvárom a mandľami. A to hlavne preto, že veľmi chutia aj mojej mamke, ktorej som dala polovicu. A ten som síce nepiekla, ale urobila som domček z keksov a ozdobila. Tiež podľa návodu z Nápadov.


radox1
nic!nepeciem,sladke nejem,nenicim si zdravie,nepriberam.zato pijem a prežeriem sa majonezoveho salatu a kapra.
1x radost
finczi
Nuž...choroba ma odstavila na pár dní, ale zatiaľ mám kokosovú nepečenú rolku, vínové pečivko v cukrovom kabátiku a ovsené koláčiky od Cezminas. Ešte ma lákajú krasne rezy od Izabella, ale také nádherné ja neviem,takže budú nanukové rezy. A samozrejme záviny - orechový a makový, ale len v zmenšenej forme. Nechcela by som, aby sme sa prepchávali. Obdivujem gazdiné,ktoré majú x druhov všeličoho. Ja som rada,že som popri práci stihla všetko základné a dúfam,že budeme mať doma pár dní pokoja a pohody po tých uponáhľaných dňoch v kolotoči povinností. Krásne Vianoce plné pohody prajem všetkým!
denyany
U nás tradičné linecké pečivo, medovníčky a vyfukované kokosové. Polovica medovníčkov je už preč, dala som mame, dala som aj dcére na triednu akciu, ale nám to stačí.
radost
a ja vybočujem z radu:
Linecké a Londýnske..
bodka
cha
keď sa tak dívam-ja som dáka "svetová"...
rýchlo som bola hotová
:-)
1x staja
haji
Peču kváskové chlebíky a bartrově se mi vrátí vánoční cukrovíčko. Radost a potěšení na všech stranách.
danda3
Hotovo, linecké žlté a kakaové, čokoládové tyčinky, kolieska z BB pudingu, medovníky, kokosky, kokosové kvietky, ježkovia Jožkovia, figové miňonky, sušené jabĺčka, chlebík, műsli koláčiky, pečeňová paštéta, gaštanové srdiečka, rohlíčky cappuccino, čokoládové guľky s orechami. Polovica už rozdaná, krabica pre brata, syna s rodinou, pre kamarátky, pre rodinku v núdzi, krabica do tomboly. Krásne a požehnané vianočné sviatky vám želám!
redakcia
@Danda3 (22.12.2018 19:28)

Tak to je parádny arzenál! A ktoré z nich chutia najviac Vám?
danda3
@Redakcia (22.12.2018 19:41)

Mne momentálne najviac chutí kváskový chlebík s paštétou, čo som robila. Ale nosím ochutnávky do práce a im chutí všetko.
1x haji
danda3
@Kimlo (22.12.2018 20:27)

Ja z trojitej dávky, tak som aj zasterilizovala.
2010
@Radox1 (22.12.2018 16:06)
Tiez skoro nic, od susedy grecke mandlove rozky. Ale zena otravuje aby som upiekol vianocny veniec co videla v casopise.Su to zviazane 3 bravcove panenky, s pecenym ovocim.


2010
Posielam z mobilu a otocilo sa to
tomeska
Ja tiež len poskromnu. Pre seba rohlíčky s pohankovou múkou,( nedávno tu boli uvedené) , Pre manžela linecké , oboje s xilitolom(brezový cukor ) Deti si objednali odpalované venčeky a rohlíčky s parížskou šlahačkou, ink si napečú sami. A čo zostala čokoláda ,vyšlo pár šuhajd. Ach, jak ja neznášam toho lotra inzulina, tak by som si napiekla. Tolko receptov som si nanosila ked som bola doma na SK . a teraz len smutne pozerám na ne. Ale to len tak mimo. Všetkým Varecháčom i Redakcii pekné a sladké Vianoce , do nového roku jasnú a veselú mysel na vymýšlanie samých dobrých receptov.
marianne
@Afataga (22.12.2018 19:40)

hoď na ne linky dobrý víla...tiež chcem pre seba niečo.... lebo zase budem behať s vyplazeným jazykom mesiac okolo štadióna....pre mamu a muža len klasiku musím
sovka62
U nás sa akosi nenápadne nazbieralo dvanásť druhov. Vanilkové rožky, linecké kolieska, kolieska s lekvárom, medovníky, medvedie labky, mandľové sucháriky, varené kokosové guľky, kokosky plnené, plnený medový závin, makové a orechové záviny z maslového cesta a štedrák. Tohto roku som trochu ubrala, aj keď zvyčajne nevystáva, vždy sa všetko zje, či rozdá. Len už trochu cítim roky, tak mi všetko dlhšie trvá a rýchlo sa unavím, potrebujem viac odpočívať.
marianne
Ja som chcela tiež 3 druhy a tiež sa nazbieralo:
Pre osadenstvo:
medovniky, lahodné rožteky, medvedie labky, žltkové rezy, BB pudingové gule, orechové rezy na oplátke, dedušková roláda, vianočky, zajtra ešte štedrák, na silvestra opitý Izidor a novoročnú podkovu, tá bude mať tento rok premiéru...
Pre mňa:
bielkové kokosky, makovec z ovsených vločiek.
2010
@Redakcia (22.12.2018 22:17)
No nieje to ako fotke ribezle nie su , nahradene granatovym jablkom, bobkovy list curry listkami.