Rôzne

Co som dostala na Vianoce

silvi - fotkasilvi, 27. decembra 2014

Tak ja som dostala knihu Danielle Steel od muza, od rodicov obrus, od brata supravu poharov, od druheho brata tu knihu co davaju v lidli ku kazdemu vacsiemu nakupu, od sestry kolinsku a od deti supravu mydiel.
A co ste dostali vy? pochvalte sa

@zareaguj


Diskusia k téme

brambora
@silvi tu knihu nedavaju len tak ku vacsiemu nakupu ;) musis nakupit minimalne za 100€, takze mas drahy darcek od brata ;) ja len tak, aby si si nemyslela, ze si malo hodna bratovi...
silvi
@brambora ja by som radsej brala cely ten nakup za 100 eur a nie knihu, kde su recepty na ktore ani nema bezny slovensky clovek suroviny. Chcela som nam pripravit Drevorubacov chlebik ale tam pisalo ze treba soju. Ved drevorubac nosi do lesa slaniny, klobasy a nie soju...
silvi
ved sa pochvalte co ste dostali nebudte suchari
milad
...už som z tej knihy varila mäsko na hruškách a bolo super, príležitostne vyskúšam ďalšie recepty...a čo som dostala? Okrem darčekov aj fantastickú pohodu v kruhu mojej rodiny. Na čo nemáme celý rok čas, lebo sme rozlietaní. Tak sme nasiakli vianočnou atmosférou a myslím, že viac nepotrebujem.
janea
Tato tema sa mohla tiez volat ze: co ste zazili na stedry den, vesele aj smutne. Tak ja vam teraz napisem, aka kowbojka bola u nas na stedry den. Ja som dostala od sestry mobil ....ale o to nejde: chcela som ju prekvapit, tak som jej kupila uz 3 tyzdne pred vianocami kuchynsky robot, po ktorom velmi tuzila. Lenze tento je velikansky a tazky a ja som ho nemala kam schovat, tak som ho mala schovany u kamaratky. Mala som to tak premyslene, ze darcek pridem odobrat 23.12. a to uz sestra do mojho auta urcite nepojde, tak ze ho necham v kufri. Prisla som kamoske pre to, ked ona mi oznamuje, ze jej manzel mi uz robot zabalil. Najskor som bola prekvapena, no vysvetlila mi, ze balil viac darcekov, tak zabalil aj tento. Darkovy papier som mala uz u nich. Nakoniec som bola rada, v tom zhone mi to dobre padlo, pretoze to zabalil perfektne. S kamaratkou si kupujeme tiez darceky, tak ja som jej moj priniesla a samozrejme aj moje tradicne vianocne pecivo. Ona sa omluvala, ze tentoraz nema pre mna nic a ja na to ze chvalabohu(!), lebo vlani ma s darcekom tromfla. (ajaj, my sme ako male deti, trpime si na prekvapenia.:) Tak ja som fuzuvala so zabalenym robotom domov a nechala som ho v aute. Na stedry vecer som si isla hlavu zlomit, ako ja tajne doteperim to hebedo pod stromcek, ked ona sa tam stale motala. Tak som to nechala tak, vybalili sme si to, co bolo, ja mobil a ona papuce.:( Tesila sa, necakala nic vela. Ked si skusala papucky, vystrelila som von, auto stalo pred dverami, to nebol problem ale: uplne som zabudla, ze je to take tazke a velke. Ledva som to dostala do predsiene, dusila som sa od smiechu a kricim: pod sem, pomoc! Ta vyrazila a krici: bozemojbozemoj co to je, co to stvaras, kde si bola, co to len je!??? Ja hovorim: vybal, uvidis! Ona ma vo zvyku pekny papier skladat (pre podruhy raz!:) ale teraz ho trhala a jacala dokola, bozemojboze, co to len take velke moze byt. Vraj robot ju absolutne nenapadol, teda urcite nie tento velky. Ked ho zbadala, bola neskutocne stastna a vytesovaniu nebolo konca. Zrazu taha z balika, kde bol robot akysi zabaleny darcek. To som bola zase ja v soku, ja som tam nic take nedala. A za tym hned druhy! Ach! Doslo mi. Kamoska s manzelom to pekne vymysleli! Darceky od nich zabalili do robota bez mojho vedomia. :)
1x jerica
janea
Jerica, krasny darcek, to si iste uzijete, prijemnu zabavu!:)
jerica
@janea ty si ma predbehla, užila si si v predstihu, hlavne "prekvapko" milé:-)
Ináč sa veľmi teším, nebudeme doma "zízať " "do bedne" kde už nič nové sa pre nás netočí :-)
divadlo milujeme :-) a táto opereta bude zážitok aj pre moju polovičku :-)
janea
To by bolo aj pre mna, mnam! :) Co by som za to dala, lenze som 1200 km daleko. To sa mas na co tesit, parada.:)
marianne
Tablet,lebo vraj moj laptop na cesty je uz riadna stara sunka:-) (aj tak sa ho nevzdam,je moj oblubeny)knihu od Bukovskeho-Navod na prezitie pre zenu, pekne saty a fen.
alena45
vytiahniem kapra z mrazáku a spravím si ich ešte raz, veď to vyzerá, že v Blave sú Vianoce dnes ! Krásne sneží. A darčeky ? Všehochuť, externý disk, nešmykľavé papuče - pred mesiacom som nepríjemne spadla pri umývaní podlahy, kozmetiku, pohár sušených húb, oblečenie, keramiku, parfém... ale pravda je, že najkrajšia bola atmosféra, všetko bolo OK, tak ako má byť.
rulik
@silvi tá kniha samozrejme využíva produkty predávané v Lidli, ale všetky sa dajú nahradiť adekvátnou náhradou a ak niektorý názov trochu zavádza, no čo už, možno čínski drevorubači si nosia sóju do lesa
získanie tej knihy: za nákup nad 20E jeden bodík, keď ich je 5 dostaneš knihu
slawi
Po rokoch som jedla "prave" pupaky, aby som to uviedla na pravu mieru : skusala som vseliake bezlepkove ale az tieto vianoce boli naozaj take ake robila moja stara mama. No a recept samozrejme z varechy na bezlepkove buchty :)
No a co sa darcekov tyka, od 13r dcerky vyrobeny svietnik (milujem sviecky) a od drahej polovicky fotak (lebo som stale nadavala, ked som fotila svoje torty,ze je ten stary na vyhodenie ).
Od sestry kuru na vlasy(lebo ked sme boli spolu na vianocnych trhoch tak ma pozdravila ze, to aky mas krep na hlave?)
Ale hlavne bola pohoda a zasmiali sme sa :))
A konecne snezi uz aj u nas huraaaa
denyany
Ja som dostala obraz, ktorý môj manžel nazval patlaninou, keď som ho obzerala v obchode. A potom mi ho kúpil, vraj aby som mala radosť, že on si zvykne :-). A parfém, šminky a kabelku. Ale na štedrý deň sme mali službu, ja ešte aj 25., tak mi to ubehlo tak nejak pomimo, hlavne že je to už za nami. Mne by stačili Vianoce kľudne aj každých 10 rokov.
luss44
potešila ma táto krásna knižka s mojimi obľúbenými čokoládovými rcp, dokonca hrnčekovými, odporúčam :) ale aj iné darčeky, musela som poslúchať asi :)


mariamka
@janea to je tak skvele citanie a zazitok! to nevymyslis,, moment prekvapenia,, mam rada takeho nachytavky :),, @silvi ty tu nemachruj, skoro aj vaham ci este chodit na varechu, ked mam taky vymakany mobil :)
zdenka1009
My sme si rozbaľovanie darčekov nechali na 26.dec.lebo na ten den bola naplánovaná návšteva, nášho 3,5r. vnúčika. No a to bol zážitok, na ktorý budeme s dedkom dlho spomínať.
editam
Ja som doslala lístky na muzikál, šesť kníh (rada čítam) a nový foťák :-)
terinka55
...ten najkrajší... Náš syn sa zdravý vrátil zo zahraničia k štedrovečernému stolu! A aj tie milé maličkosti, ktoré potešia každú ženu - knižku, CD, parfum... Vďaka Bohu za ne!
Prajem všetkým ešte príjemné sviatky a šťastný Nový rok 2015!

elekra
Hlavne, že sme boli celá rodina spolu, obe dcéry s rodinami a my, s mojím mužom. A nechýbali ani rodinné zvery: psík, zajačik, kocúr, morčinka a papagáj. Boli aj darčeky a tak boli Vianoce aj bez snehu krásne.
brambora
nenapisem co som dostala ja, ale co som darovala ja mojim rodicom... "ukradla" som im jedneho dna ich svadobnu fotku. su spolu 39rokov. ;) nafotila som ju do fotaku, upravila a dala som im spravit velky svadobny obraz na platno. moj otec plakal ked to zbadal. druhykrat v zivote som ho videla plakat. velmi som sa potesila, tiez mi slzy vybehli. bol to ten najkrajsi pocit, nic ine by to v danu chvilu nenahradilo, ani milionovy sek. ;) okrem toho som im dala spravit hrnceky s fotkami ich vnukov a dostali este zopar klasickych darcekov.
brambora
@skillet to som chcela aj ja spravit mojim rodicom, ale este pockam... chcela som, aby mali kludne vianoce ;)
babidka
U nas bolo veselo a aj darcekov bolo habadej :-) Prisli totiz obidve dcery aj s manzelmi a detickami /jedna byva az v Azii a druha v susednej dedine / a tak bolo hluku , smiechu , nekonecnych debat , vela jedla a hlavne ....hraciek ! Deti hikali , kvicali , ochkali a jajkali a dedusko iba zbieral papiere a odnasal do kozuba spalit .Kazdy dostal od kazdeho darcek a bolo ich teda naozaj dost .Ale najdolezitejsie pre nas bolo , ze sme sa zisli cela rodina a darovali sme si predovsetkym LASKU .
evanaaa
No, my sme si s manželom popriali zdravie, ak by sa vyplnilo, čo viac si priať?
mariamka
@brambora to s tou fotkou som mojim vyviedla toho roku na zlatu svadbu, dala som ich tam do stredu, okolo nas dcery so zatkami, vnuci, vnucky, aj s napisom "lubime vas" , mile to bolo, dojimave, viac ako drahe dary
hubata
Ja som si dala sama darček: puberťáci podpálili kontajner kde bolo zavreté mača.....
A tak namiesto darčeka sebe som mu zaplatila antibiotiká a masť na popálené očká a kožu u zverolekára. Celé sviatky som sa nevyspala, podávala antibiotiká a počúvala zúfalé mraučanie. Som s ním sama na chalupe, nechcela som deťom a vnúčikom znepríjemniť sviatky .....
janea
hubata, urobila si dobry skutok, si dobra dusa! Zelam ti, aby sa ti to vratilo viacnasobne.:) Ako sa ma macicka, ma este bolesti? Takym faganom by som vytrieskala hlavu o hlavu, to je az neuveritelne, kde sa berie tolko zla v mladezi, nechapem.
janea
Ano a laska je ten najkrajsi darcek, aky mozeme darovat ale aj dostat.:)
hubata
Už som aj e-mailom poďakovala zverolekárovi z Karlovej Vsi v BA, ktorý mi s tým mačaťom pomohol aj bez toho že by ho videl, vyšetril a predsa predpísal lieky a masť ktorá mu zabrala, lebo správne určil diagnózu. Nemohla som sa s ním takým popáleným trepať vlakom v prepravke a nechcela som aby mali deti a vnuci pokazené Vianoce keby prišli pre mňa autom a videli tú krutosť......
trencanka
Dostala som knizku od Matkina, pancuchy, ponozky, kozmetika z Manufaktury, rukavice. A co ma potesilo mimoriadne, tak listky na operetu Netopier, tak sa tesim a este predplatne casopisu Apetit. Zaujimave je, ze rada varim a peciem, ale kucharsku knihu mi nikdy nikto pod stromcek nekupil a ani mixer!!!
pusta1
my sme si dali more hrejivej lásky a spoločnej radosti navzájom, želali dobré zdravie, je niečo od toho krajšie?
každému dobrému človeku z Varecha.sk posielam z toho plným priehrštím a prajem úspešný Nový rok 2015 :-)
1x pusta1
paploska
ja mám 5 nových kníh a 2 ešte pribudnú v januári :-)))) tak sa teším