Varenie

Co s coko bonbonmi?

smajliqa - fotkasmajliqa, 19. augusta 2014

vedela by nejaka skusena cukrarocka poradit tortu, kde by som vyuzila velke mnozstvo bonbonov a cokoladovych cukrikov a podobne? mam doma velke mnozstvo bonbonier a keksov a podobne,,a u nas idu skor pecene sladkosti a dobroty ako toto.. neviem co uz s tym,,,, poradite nejaky recept kde by sa dali vyuzit cokoladove bonbony a keksy a pralinky? vopred dakujem
:)

@zareaguj


Diskusia k téme

smejkad
keksy by som pomlela do chesscake, pripadne namiesto orechov na okraje torty ci kolaca a tiez som zahliadla nejake nepecenky s celymi ci mletymi keksami, ja som posledne robila kremes z pudingu a grisky, nepeceny,s bebe keksami a padol rychlostou blesku :-)
no a bonbony bud pouzi po upeceni na ozdobu, alebo do muffin, pripadne ak nemaju tekutu plnku, pouzi tam, kde by si mala dat struhanu cokoladu ci cokoladu na kusky
inak keby si byvala blizsie, stacilo by aby ta raz tyzdenne navstivila moja mala a bolo by velmi rychlo po probleme :-))))))
afataga
dam ti adresu mojho kamarata, zlikviduje to za tri dni :-) aj tu som videla nejake torty ozdobene bonbonmi, treba pohladat, urcite ich na nete najdes furu
rea1
keksy môžeš pomlieť na strúhanku a tou potom pri pečení koláča, nákypu či čohokoľvek sladkého posypať plech miesto múky či obyčajnej strúhanky. ja si takéto "prézle" robím z piškót.
ale pozor!!! je dôležité mať takúto strúhanku neprehliadnuteľne označenú, aby si v nej neobalila rezne alebo fašírky! poviem ti úprimne, nemali bohvieakú chuť, tak synovia problém vyriešili oškrabaním vysmaženej kôrky z rízkov. odvtedy mám piškótové prézle v neobvyklej fľaši uskladnené na opačnom konci kredenca ako prézle z rožkov. ale bol to zaujímavý gastronomický zážitok. :-))
sovka62
Čokobonbóny, jedno aké, použi ako plnku do kysnutých rožtekov. Vyskúšala som, chutilo až tak, že ma nahovárali aby som na plnku kupovala bonboniéry, maškrtníci jedni.
babidka
Aj u nas su obdobia , ked toho mame privela :-)Cokobonbony pouzivam ako plnku do mufiniek ,posekane do cookies, do buchiet na pare , tie co sa daju nastruhat tak pouzivam ako posypku na zakusky - struham ich na otocnom struhadle na syr.
Keksiky pomixujem a pouzivam tiez na korpusy na nepecene mucniky a dokonca ako posypku na zmrzlinu . No a cim vacsi mix keksikov , tym je korpus alebo posypka zaujimavejsia.
smajliqa
paaaaaaaaaani, kolko dobrot, aj parene buchty, ci muffinky, ,,, a posypka ma ani nenapadla...
dakujem vam... a ta struhanka :D to musel byt zazitok :D
dakujem pekne za vase odpovede a rady, urcite ich vyuzijem :))