Rôzne

Cena

pingvi007 - bez fotkypingvi007, 14. apríla 2014

Ahojte chcel by som sa spýtať že koľko mám brať za kúsok.
Pečiem punčový, medový, kavové zrná, linecké , venček, dvojfarebná kocka. Suche asi menej ? a kremove viac či ako ?
Dakujem za rady.

@zareaguj


Diskusia k téme

abdul
Ja za kúsok beriem bozk. Za dva jazýčkový, za tri nepoviem, lebo neslušné... .
rea1
@abdul. abdul. z akého len lacného kraja ty si. to kam by som sa dostala, keby som za tri kúsky koláča dala ... oné, omyl ... pýtala ... nuž, včul sa z toho neviem vysomáriť, ale za tri kúsky - to je málo! :-) ale aby si videl, že som veľkorysá, posielam ti jeden cmuk úúúplne zadara. len tak, lebo jar. tu je, aha x. :-))
pingvi007
beriem aj srandu ale važne koľko si mám pýtať alebo ako to mám popočítať ? :)
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Veď sama vieš,podľa rozpočtu za suroviny, energiu,koľko si hodnotiš cenu za hodinu práce,rozpocitaj podľa toho koľko ks vyjde ,každý kúsok je rodielne veľký,myslím,že sa nedá zovšeobecniť. A tiež porovnaj veľkosť a cenu v cukrárni./ ak dobre som pochopila otázku/ :-))
abdul
@pingvi007 : Za hodinu roboty 10 € + suroviny. Energie sú v tých 10 € aj opotrebenie mlynčeka a dolámaná vareška.
babidka
@pingvi , skus pohladat v starych diskusiach . Viem , ze sa uz o tom na Vareche diskutovalo asi pred 2 /?/rokmi . Ja som davala piect v jeseni kolaciky na svadbu jednej miestnej cukrarke a platila som 0,24 -0,28 € za ks. V cukrarni bola cena zakuskov za 1 ks / 0,40 az 0,50 € . Ale za čokoládové minitorticky na redovy tanec som platila 2€ za ks. Tie vsak boli naozaj "sama cokolada" a boli zdobene cokotransferom.
longova
Mám známu, ktorá tieto zákusky predáva na váhu.....napr. 1kg/8eur
evanaaa
Videla som aj krabice, v jednych bolo suché alebo iné drobné pečivo (linecké, ap.) v druhej krémové zákusky, v ďalšej miešané, alebo krabica podľa výberu zákazníka, prípadne ako aj tu radili, podľa váhy. A ceny približne vypočítať tak, aby boli zaplatené suroviny ale aj robota a iné náklady, ťažko je takto radiť, najlepšie by vedeli poradiť tí, čo pečú na zákazku a predaj.
pingvi007
Ok ďakujem vám. Je to moja prvá objednávka tak preto sa pýtam.