Rôzne

Blahoželanie.

sonulienka - fotkasonulienka, 26. júla 2012

Blahoželám všetkým Aničkám na vareche, prajem im veľa
zdravia, lásky, porozumenia a hlavne veľa výborných receptov
ktoré dávajú na varechu.

@zareaguj


Diskusia k téme

margaretka28
Ja sa tiež pripájam,ved niet krajšieho mena ako je Anička,ako ked rozkvitne v záhrade ružička..... :-))Mám mamu aj dcéru Aničku a aj všetkým Aničkám tu na vareche želám všetko len to naj !!!!
medulienka122
Veľmi pekne vám sonulienka a margaretka ďakujem, ste zlaté, že myslíte na Aničky. Aj ja sa pripájam a prajem všetko naj všetkým svojim menovkyniam!
zvoncek
Ja sa tiež pripájam, ozaj asi tých Aničiek tu bude dosť, tak všetko najlepšie , mnoho zdravia a radosti pri varení a pečení
honestka
a kedze niektore sme daleko a nemame tu slovenske kalendare, aby nam to pripomenuo, aj by sme pozabudli na tento den.
za seba dakujem.
domacapani
Nech ziju Anicky!!!!! A pre @honestka : aj tu na hlavnej stranke Pravdy su kady den a aj nasledujuci uvedene mena/meniny. Hned pod titulkou. Aj ine Slovenske noviny Sme, Topky etc. maju na prvej stranke mena.
kuchticka
@arasidka , @honestka a vsetky ostatne Anicky - prajem vam stastny a zdravy zbytok zivota.
Pre mna je to den smutny, lebo prave pred 3. rokmi zomrela moja sestra Anna na svoje meniny a nestihla som jej dat ani posledne zbohom. pricestovala som tam 2 dni po poslednej rozlucke s nou. Maly sme spolocny den narodenia i ked sme neboly dvojicky. pred smrtou vytrpela vela bolesti bez pomoci lekarov (rakovina sleziny).
sonulienka
Ešte by som chcela poblahopriať aj nasledujúcim menám Martuškám a Libuškám a samozréjme aj všetkým narodeninovým oslávencom v tomto čase všetko najlepšie a hlavne veľa zdravia to je najvzácnejšie.
arasidka
Ospravedlňujem sa za horný príspevok, ktorý som vám darovala, ups, kopírovala som to z mejlíka a toť - nepodarilo sa. Darmo, kto umí, ten umí, kto neumí - mal by sa viacej učiť :)))
ancicka
Dakujem aj ja hoc neskoršie,ale nestíham všetko sledovať
an3da
Veeeeelmi pekne dakujem, nestačila som prečítať, mali sme prípravy na uličné oslavy - bolo to včera, bol výborný rošt a skvelá zábava od štyroch poobede do pol jednej, pravdaže, po polnoci...