Varenie

Ako napiecť skvelé kokosové rožteky?

lilavanilla - fotkalilavanilla, 30. novembra 2018

Ahojte baby, mam otazocku ohladom pecenia kokosovych roztekov... Chcem, aby boli pekne nafukane a vnutri dute... Mate osvedceny recept? Na akej teplote ich peciete a na akom nastaveni? Ako ich skladujete, kedy ich zacat piect? :D Prepacte mam vela otazok, chcem aby boli dokonale :) Dakujem vopred za tipy!

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
@Lilavanilla , asi ti neporadím ako, ale poradiť ti môžem ináč - daj si do vyhľadávača: Kokosové duté rožky - a môžeš si vybrať recept. ( to hore - tú lupu).....
rulik
nezliepajú sa 2 polovičky k sebe?vznikne dutina...

haji
@Rulik (1.12.2018 16:26)
Ty jsi dobrý! haha Já tak lepila svoji prvotinu velikonočního beránka. Jeden se pořád učí.
1x bubaya
viera1
@Lilavanilla

Väčšinou sa osvedčí staré známe:"Radšej raz vidieť ako stokrát počuť/čítať". Môj syn sa zlostil,že nedokáže urobiť taký hemendex ako ja...tá istá panvica a vždy sa mu prilepil.A fintu som sa naučila pred rokmi od studenej kuchárky v Bellevue-odstaviť na dve minúty na studenú liatinovú platňu sporáka a HX ide pekne vyklopiť.A takých fínt je v kuchyni veľa,ja to nazývam "čo nepíšu v kuchárskej knihe" (napr. aj to,že cesto na palacinky treba nechať 20min odležať atď.).Aj tieto rožky patria k tým,čo potrebujú skúsenosť :-)
1x motyka
kecupicek
Moja svokra vedela piecť tieto rožteky znamenite. Neviem akú mala fintu, ale boli stále pekne vyfúknuté. Mne sa také nepodarili ani z video-receptu. Musím to konzultovať so švagrinou, možno sa to od mamy naučila.