Rôzne

Ako mám vyrásť 3 cm za týždeň?

balletdancer14 - bez fotkyballetdancer14, 27. apríla 2018

Dobrý deň, neviete niekto ako vyrásť za týždeň 3 cm ? Je to dosť súrne. Do budúcej soboty potrebujem mat 169-170 a mám 166,5.
Vopred ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

evanaaa
Možno ak by si mala 8-10 rokov by bol predpoklad, že ešte porastieš, potom od určitého veku, keď dosiahneš svoju telesnú výšku, prestaneš rásť a až omnoho rokov neskôr sa zase budeš zmenšovať, keď sa starobou začneš scvrkávať, ale to ti ešte nehrozí.....inak by sa možno dalo ešte chirurgickou cestou natiahnuť kosti, ale neviem, či to robia aj u nás alebo len v Číne, no na to nemáš potrebné financie a ani čas. Jediný spôsob by ešte bol ten nápad od @radox1.
evanaaa
P.S. Ale to posledné ani neskúšaj, je to dosť drastické...... :) No a prepáč nám za odpovede, ale na takú otázku sa ťažko odpovedá rozumne, tak to ber s humorom, nech je veselšie.
mitzy
@Balletdancer14
Ahoj. Ak ti ide o výšku ohľadom baletu (dedukujem z tvojho nicku), tak žiaľ na to recept nie je, za tri dni nevyrastieš z ničoho, ale nezúfaj, do dospelosti ešte určite podrastieš a s tým určite rátajú aj na konkurze, alebo prijímačkách. Držím palce!