O Varecha.sk

admin

micanela - bez fotkymicanela, 23. júla 2014

komentáre niekoho kto sa tu prezentuje ako @concord ti nevadia? nezastávam sa nikoho ale toto už je fakt nechutné !

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
Presne pre takéto dôvody máme tlačítko "Upozorni admina", čo riešime urgentne (a zároveň tam vidíme kto presne a kde presne kedy čo zlé spravil).

Concorda zablokujeme. My zlé komentáre nájdeme (ak by ste však používali upozornenia cez admina na nevhodný komentár, tak by sme to objavili rýchlejšie).
martdekor
Asi najlepšie bude ich neriešiť a odignorovať :) to je najlepšia zbraň a pôjdu inam, riešiť tých, čo sa chytia ! Tomas má pravdu, som tu síce krátko, ale všimla som si to, že ak sa Ti nepáči diskusia, nevhodný komentár tak stačí kliknúť, že nevhodný komentár a tým urýchliš prácu tímu, aby to preverili. Veď nie, pre srandu to tam majú :)))
vlasatka
Tiež si myslím, že konfliktných ľudí treba iba ignorovať. Pretože čím viac sa s nimi diskutuje, tým viac sa snažia do diskusie zapájať a vôbec si nevyberajú spôsob, ako to robia. Ja sa držím jednej pravdy, že s bláznom sa nedohádaš a je škoda ničiť si svoje zdravie a nervy na takýchto ľuďoch. Držte sa preto toho, ak vám na vašom zdraví záleží, nereagujte na nich!!!
fiby
Nezobrazuje mi stále profilovú fotografiu, prečo? Ďakujem za odpveď.