O Varecha.sk

Otázky k receptom- nezodpovedané...

danja301 - fotkadanja301, 31. júla 2017

Nie som na Vareche pravidelne ,ale záleží mi na tom ,aby otázky pod mojimi receptami boli zodpovedané,neviem však ,kedy sa tam tá otázka vyskytne a tak ostane nezodpovedaná aj týždne , existuje nejaké aplikácia ,alebo opcia , ktorá by mi signalizovala ,že pod mojim receptom sa vyskytol nejaký koment ,alebo otázka? Niekedy tu bolo hodnotenie receptov podľa tzv. hviezdičiek......... ,je možné zistiť , koľko ľudí si môj recept uložilo do KK? Verím ,že sa to dá nejako nastaviť ,lebo ak nie ,myslím si ,že je to škoda ,chýba tým pre Varecháčov,ktorí publikujú recepty spätná väzba .Ďakujem za odpoveď.

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
@Danja301 Ja mam nastavené,aby mi koment prisiel rovno na mail.Pride bud uzaj,alebo par minut po pridaní :-) Je to dobra vec.Ja som si to bola nastavila uz davnejsie v mojich nastaveniach tu na Vareche.No to,ze kolko ludi si tvoj recept dalo do KK,to sa urcite neda pozret :-) -si myslim.
danja301
dakujem ti velmi pekne ,velmi si mi pomohla ,pozriem sa na to ...,vdaka:)
danja301
@cesminaz ,nastavenia ,ktore som nasla su len na odoberanie receptov ,mohla by si mi napisat , cez co sa tam dostanem?:)
redakcia
Danja301, e-mailova notifikacia novych komentarov pod receptami sa momentalne na Varecha.sk neda nastavit.

K zruseniu hodnotenia receptov pomocou hviezdiciek sme dospeli po dlhej uvahe a komunikacii s Varechacmi. Anonymne "znamkovanie" (hodnotenie poctom hviezdiciek) vyvolavalo konfliktne situacie na Vareche. Preto sme sa rozhodli pristupit ku kroku, kedy bude mozne hodnotit recept len slovne v komentari a pod varechacskym nickom.

Pocet ulozeni receptov do KK nie je v tejto chvili verejne, ale dakujeme za tip, budeme nad tym uvazovat.
tomas
Pribudnú notifikácie (nejaká ikonka vpravo hore) pri ktorej bude číslo nových reakcií (na vaše recepty, články, diskusie, prípadne na komentáre (pod cudzími receptami), v ktorých niekto spomenul vašu Varecháčsku prezývku so zavináčom).
danja301
@Tomas (31.7.2017 15:55)

Myslim,ze je to velmi dobry napad a prihovorila by som sa este aj za informaciu o pocte ulozeni v Kk,je to skutocne pre nas spatna vazba a informacia o tom,o ake recepty maju ludia zaujem,co pre nich je a nie je zaujimave.Dakujem a prajem pekny den