Varenie

Moulinex OW 600031 Home Bread Baguette_neodporúčam!!!

paploska - fotkapaploska, 3. júna 2013

Keď sme si kupovali prvú pekáreň pre 2 rokmi hľadali sme kvalitu
a pekáreň Moulinex OW 600031 Home Bread Baguette sa vtedy
javila ako to najlepší výber. Piekla výborný chlieb, bagetky (viď
moje recepty), no 4 mesiace po uplynutí 2 ročnej záruky skončila.
Odišiel motor. Chlieb som piekla 2x týždenne a jej údržbu som
nezanedbávala. Stála cca 170 €. Trochu drahý špás na dva roky :-(
Niekde v TV som zachytila správu, že výrobcovia teraz robia
výrobky len do trvania záruky...neverila som. Teraz som pred
výberom novej pekárne a zatiaľ vyhráva PANASONIC SD 2501WXE.
Máte ju niekto doma? Samozrejme zaujímajú ma všetky názory.
Ďakujem za pomoc, dúfam, že tá druhá v poradí, bude piecť dlhšie
ako dva roky.

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne
@paploska ja som minule pocuvala nejaku debatu na nete,ze: su tam nastavene suciastky polovodicov,ktorych zivotnost je umyselne naprogramovana na dobu zarucnu, a potom musis kupit nove....jedna z foriem ako vytrieskat z ludi co najviac penazi...stare ruske masiny uz nevyrabaju,co prezili vsetko:-)))
janara
ja nedám dopustiť na moju pekárničku z Lidla, mám ju 2,5 roka, šlape ako hodinky, a cena bola nejakých 39 € Býva v Lidli tak 3x do roka, "značka" Silver Crest. Jednoduchá obsluha, pečiem pečivá, koláče,sekanú, lekvár, oškvarky...




Značka nie vždy znamená kvalitu - to je môj názor.
marianne
Ked to je ako z autom:bud sa vydari,alebo nie.My sme mali raz stareho forda a ten slapal ako hodinky,len olej sme tam menili....a nove maju mladi a stale v servise...
staja
Túto pekáreň mám aj ja, predtým som vyreklamovala jednu z Tesca, ale táto poslúcha. Mám ju viac ako 2 roky tiež za tú cenu, má 2 háky, utiahne všetko. Keď skončí, kúpim si novú a nebudem hľadať najdrahšiu, hoci väčšinu spotrebičov máme doma "značkových". Tieto pekárne mali dobré hodnotenia, tak som to riskla a neľutujem.
tiginko
@paploska ja ju mám tuším 5.rok, používala som ju zo začiatku často, teraz menej, v podstate len na vymiesenie cesta, prestali sa nám výzorovo páčiť deravé a hranaté chlebíky. Ale zarábam v ňom všetky kysnuté cestá, knedle a pod. A zatiaľ (klop,klop) šlape ako hodinky. Akurát sa zmazali nápisy z nej :-)
silvia68
Ja mám Eta siesta, stála ma 50eur mám ju štvrtý rok, nápisy zmazané, občas vypadáva nejaká malá súčiastka spod hákov, ale vždy ju nasadíme a ide, posledné dva roky ju mám na miesenie cesta a varenie lekváru.Chlieb a pečivo mi viac chutí upečený v trúbe. Varenie lekváru má tú vyhodu že tam naleješ liter hmoty ovocnej dosypeš cukor, zapneš a o hodinu vyleješ hotový lekvár, využívam to keď mám toho veľa a toto je taká pomôcka, ked už nevládzem .miešať.
paploska
ďakujem za rady a názory, s tou našou sme asi mali smolu:-( a s Panasonicom nemáte skúsenosti?
irenaw
tiež som mala v merku Panasonic ale SD2500 alebo Unold 68415, recenzií načítaných do aleluja, len sa rozhodnúť. recenzie mali naozaj dobré, ale nakoniec nemám ani jednu z nich. stále som váhala, či ju vôbec využijem, tak mi kamoška povedala, veď kúp z Lidla, to ťa tak nebude mrzieť a keby niečo aj reklamuje sa u nich dobre. musím povedať, že neľutujem, funguje bez problémov, používam ju na všetko možné, aj sestre som kúpila a tiež je spokojná. bolo by fajn, keby si dala neskôr info, ako si spokojná. neviem, či poznáš, tu je dosť veľa typov pekární aj s hodnotením užívateľov, je tam aj tá tvoja vyhliadnutá  domacipekarny.dama.cz
elian44
JJ súhlasím, mala som Moulinex aj Unold, ale na tú z Lidla, ktorá bola neporovnateľne lacnejšia nemá ani jedna, okrem toho nádoba sa dá bez problémov objednať aj do nej.
milad
Hm, asi mi nezostane, než súhlasiť. Milovala som svoju moulinexku, ale zlomil sa jej uhlík, nemáte niekto z nefunkčnej? Pomohlo by...
paploska
@nadia56 presne túto som našla s najlepším hodnotením na amazone. ale tá cena je už privysoká. @irenaw ďakujem za zaujímavý link, idem sa pozrieť. zatiaľ som 99% rozhodnutá pre ten panasocnic. :-)